Hotel Jumeriah Beach Resort - Dubai [ Hotel nebo hostel ]

Poloha
Architektonicky velmi odvážný luxusní hotel nacházející se přímo na písečné pláži nedaleko centra Dubaje. Interiér hotelů odráží čtyři základní elementy života vodu, zemi vzduch a oheň.

Ubytování
551 dvoulůžkových pokojů a 49 apartmánů je luxusně zařízeno s nádherným výhledem na moře, většina z nich má vlastní balkón. Ve všech pokojích a apartmánech je klimatizace.

Zařízení
Vybavení pokojů je na vysoké úrovni. Jedním z plusů hotelových pokojů a apartmánů je nastavitelná klimatizace. Dále je to vlastní sociální zařízení, fén, TV se satelitním příjmem, rádio, telefon, trezor a pokojová služba 24 hodin denně. Hotel svým hostům nabízí široké zázemí s několika restauracemi se všemi hlavními světovými kuchyněmi, řadu barů, několik bazénů, tělocvičnu a posilovnu, golfové hřiště, saunu, vířivku, rybaření na otevřeném moři, tenisové kurty, kurty na squash, konferenční centrum. Do města Dubai Vás denně dopraví hotelový minibus zdarma. Dá se tu provozovat velké množství sportů, jako například hudbu a tanec ze všech koutů světa, privátní přístav s možností široké nabídky vodních sportů. Dá se také využít hojně navštěvované potápěčské centrum. K hotelu patří i rozlehlá zahrada se Sindibádovým areálem pro děti se skluzavkami. Součástí hotelu je i obchodní centrum sloužící ke konání kongresů, sumitů a obchodních jednání s moderním technickým vybavením té nejvyšší úrovně, velký konferenční sál se 416 místy sloužící také jako divadlo a obrovská banketní hala pro 1600 osob. V blízkosti hotelu se nachází i sportovní zábavné aktivity zdarma. Jsou to třeba večerní programy, tenisové kurty, kurty na squash, lázně sauna, fitness, minigolf, miniklub pro děti, vířivka. Za poplatek: masáže a vodní sporty.

Stravování
Hosté, kteří hotel navštíví mají velký výběr ze širokých škál pokrmů z rozmanitého sortimentu snad ze všech kuchyní celého světa.

Pomáhá v rozhodnutí
Jeden z nejluxusnějších hotelů v oblasti, nachází se přímo u vlastní pláže. Zdarma: lehátka a slunečníky, na pláži u bazénu , večerní programy, tenisové kurty, kurty na squash, lázně, sauna, fitness, minigolf, miniklub pro děti, vířivka. Klimatizace, minibar i televizor na pokoji. Vhodný pro nejnáročnější klienty.

Hodnocení*****
Hotel uspokojí i ty nejnáročnější klienty. Je to Moderní luxusně vybavený hotel se širokým zázemím na pláži.

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.shenkos.cz
Typ záznamu: Hotel nebo hostel
AKTUALIZACE: Jana Holáňová (Beskydy-Valašsko, regionální agentura CR) org. 56, 20.03.2003 v 10:23 hodin