Hotel Metropolitan Resort & Beach Club - Dubai [ Hotel nebo hostel ]

Poloha
Hotelový komplex se přímo na pláži 20 minut jízdy od centra Dubaje. Skládá se ze tří dvoupatrových bloků a nachází se v těsné blízkosti blyštících se vod Arabského zálivu na písečné pláži přibližně 25 minut jízdy z mezinárodního letiště a 20 minut z centra Dubaje.

Ubytování
Vybavení pokojů je více než vystačující. Každý pokoj obsahuje koupelnu s WC, barevnou televizi se satelitním vysíláním, klimatizaci, minibar a trezor. 90 vkusně a účelově vybavených koresponduje s pětihvězdičkovým světovým standardem.

Zařízení
Součástí hotelu, jsou bazény pro dospělé i děti, vířivka, několik restaurací a barů, tenisové kurty a squash, fitness centrum, sauna, masáže, centrum vodních sportů. V komplexu najdete 4 restaurace podávající speciality mezinárodní a orientální kuchyně a rybí speciality, bar pro surfaře, koktejl bar, bar v bazénu, obchody se suvenýry, směnárnu. Je tu možnost golfu na jednom z mnoha hřišť.

Stravování
V ceně snídaně formou švédských stolů. Lze dokoupit večeře formou švédských stolů.

Pomáhá v rozhodnutí
Komplex se službami na kvalitní úrovni,nachází se přímo u vlastní pláže. Zdarma lehátka a slunečníky na pláži i u bazénu, animační programy, tenisové kurty, tělocvična. Klimatizace, lednička a televizor na pokoji.

Hodnocení****
Komplex se službami na kvalitní úrovni, který se nachází u vlasatní pláže.

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.shenkos.cz
Typ záznamu: Hotel nebo hostel
AKTUALIZACE: Jana Holáňová (Beskydy-Valašsko, regionální agentura CR) org. 56, 20.03.2003 v 10:35 hodin