Pod vánoční stromeček: Azylový balíček

Pod vánoční stromeček: Azylový balíček!

Objednejte si předplatné zážitkového programu bez noclehu či s ubytováním v originálním dárkovém balení Království perníku® a s řadou bonusů.

Obsahuje oficiální pozvání (zvací dopis), cestovní doklady (Cestovní pas Království perníku® a anonymní vstupní víza), mapy a jiné informační materiály, dle jeho hodnoty také poukázky na program, ubytování či sociální zabezpečení rekvizitami Divadla Království perníku® (DKP ve funkci místní měny) a medové perníky. Obsah azylového balíčku lze přizpůsobit individuálním přáním objednatele a zaslat jako dárek na zadanou adresu.

Základní nabídka azylových balíčků:

s programem 500 Kč
OBJEDNAT

Originální dárkové balení voucheru na Dávky Království perníku (DKP), jimiž lze uhradit vstupní víza zážitkového programu v Perníkové chaloupce pro 1-4 osoby (rodinné vstupné) a jiné spotřební rekvizity (jídlo, pití, perníky, suvenýry,...) v této hodnotě. Jako BONUS jsou přibaleny perníky, mapa a další informační materiály.

s ubytováním 1.350 Kč
OBJEDNAT

Originální dárkové balení voucheru na zaplacené vstupní vízum se zážitkovým programem v Perníkové chaloupce pro 2 osoby a s ubytováním ve Spolkovém domě Království perníku ve dvoulůžkovém pokoji na 1 noc se snídaní. Jako BONUS jsou přibaleny perníky, mapa a další informační materiály.

s ubytováním 2.600 Kč
OBJEDNAT

Originální dárkové balení voucheru na zaplacené vstupní vízum  se zážitkovým programem v Perníkové chaloupce pro 2 osoby a s ubytováním ve Spolkovém domě Království perníku ve dvoulůžkovém pokoji na 2 noci se snídaněmi. Jako BONUS jsou přibaleny perníky, mapa a další informační materiály.

Proč a jak požádat o azyl?

Pro „domorodce“ jsou v Království perníku® výhodnější podmínky než pro anonymní „cizince“, a proto jim doporučujeme, aby si zážitkový program Království perníku zarezervovali na konkrétní den a čas vyplněním jednoduchého formuláře na www.kralovstvi.cz, přičemž mailem jim přijdou 2 potvrzení: o rezervaci termínu i návod na vyplnění Cestovního pasu Království perníku (úřední ověření s kulatým razítkem provedeme dodatečně při jejich návštěvě Království perníku). Vstupní vízum pak na místě uhradí voucherem, který je součástí Azylového balíčku (jsou v různé hodnotě), anebo českými korunami CZK.

K uplatnění voucheru na zaplacené vstupní vízum s ubytováním je třeba nejprve kontaktovat spravce@kralovstvi.cz s návrhem termínu.

Budou mít takové zážitky, jaké si udělají. Na setkání se těšíme.

KRÁLOVSTVÍ PERNÍKU, z. s., je nevýdělečná (nezisková) právnická osoba, založená dle § 214 a § 3025 zákona č. 89/2012 Sb. Hlavním zdrojem příjmů jsou členské příspěvky (tzv. vstupní víza), které i s případnými dalšími příjmy musejí být v plné výši použity k úhradě spotřebovaných rekvizit (tzv. životních dávek) a ostatních nákladů s realizací účelu klubu, v němž "si jeho členové vyberou své zážitkové role (například žebrák, Jeníček nebo Mařenka, kantor se žáky, tovaryš, kupec, řemeslník, statkář, hrabě s družinou,...) s jejich životními dávkami dle hodnoty vstupního víza a navzájem se obdarovávají, navazují mezilidské kontakty a poskytují si rekvizity, gastronomické zážitky, zábavu, vzdělávání, sportovní i kulturní aktivity a sociální pomoc včetně činností nezávislé odborové organizace s cílem chránit a prosazovat hospodářské a sociální zájmy tzv. seskupení řádných členů před zaměstnavateli i státem."

Vnitřní poměry spolku včetně veškerých práv a povinností jeho členů jsou upraveny Stanovami, které jsou nejdůležitějším jeho dokumentem a které mohou být konkretizovány v provozních řádech, směrnicích, vyhláškách, pokynech, instrukcích atp. Nejvyšším orgánem spolku je schůze zakládajících členů, která volí správce (statutární orgán spolku) a svolává členskou schůzi řádných členů. Správce je oprávněn odmítnout zájemce o členství a může činit vše, co není v rozporu se zákony, stanovami či usnesením schůze zakládajících členů. Členové spolku ze zákona neručí za jeho případné dluhy.