PŘIPRAVUJEME: Velikonoce v Perníkové chaloupce (30.03.2024 v 11:00 hodin)

VALAŠSKÉ KRÁLOVSTVÍ [ Regionální turistický produkt ]

VALAŠSKÉ KRÁLOVSTVÍ

Sídelní místo: Valašské království
Vládci: Zbojníci Valaského Královstvjá

Putování po BÁJEČNÝCH MÍSTECH

Zdravíme všechny cestovatele, tuláky, poutníky, turisty či dobrodruhy...prostě všechny, kteří se jakýmkoliv způsobem pohybují z místa na místo, aby ukojili tu fantastickou touhu objevovat, poznávat a zažívat něco nového či vzrušujícího, kterou nám dala příroda do vínku. Všem Vám je totiž určena naše nová cestovatelská akce BÁJEČNÁ MÍSTA.
BÁJEČNÁ MÍSTA Vás zavedou na místa, která fakt stojí za to vidět, kde opravdu stojí za to být!!! Ze STOP, které na každém báječném místě najdete se vždy dozvíte něco zajímavého! Z KROKŮ, které za svoje STOPY získáte, se zase dozvíte o lidech, jejichž kroky vedly na BÁJEČNÁ MÍSTA celé naší planety před vámi a kteří svým životem přispěli nebo ještě přispívají k jejímu poznávání. Tou hlavní odměnou Vám však budou bohaté zážitky a příjemné pocity z Vašich cest!

Ještě než začnete putovat, měl bych pro vás několik rad:
1. Jelikoř Putování po Báječných místech nikdy nekončí, ale místa, majitelé i otvírací doby se mění, doporučuji, abyste si předem místa putování ověřili.
2. Pokud přesto dojde k tomu, že někam přijdete a místo bude zrušeno nebo zavřeno, nebo se poperete s nepříjemným personálem, berte to jako součást vašeho dobrodružství a nenechte si tím otrávit život.

Pravidla akce Putování po BÁJEČNÝCH MÍSTECH
1. Zavítejte na "Báječné místečko" (dále také BM) a za pár drobných si pořiďte STOPU. O tom, která místa jsou ta "báječná", se dozvíte například z této mapy, u které nás na IC Valašského království v Rožnově pod Radhoštěm nebo ve Frenštátě pod Radhoštěm, nebo na webových stránkách www.valasske-kralovstvi.cz a postupně ne většině dobrých informačních centrech v ČR a dokonce pro ty z Vás, kteří často zakopáváte o bludné kořeny, chystáme i báječnou mapu, která Vám pomůže se neztratit tak moc.
2. Z každé stopy utrhněte "patu". Až budete mít 10 po sobě jdoucích "pat", strčte je třeba do obálky a pošlete je na naši adresu. Nezapomeňte uvést svou zpáteční adresu, na kterou Vám máme zaslat KROK.
3. Jste-li navíc i držiteli platného pasu Valašského království, pošlete nám fotokopii strany s vaší fotografií a jménem.

Vysvětlení základních pojmů

STOPA - kartička, památka na báječné místo a soutěžní kupón
Aktivní STOPA - kartička, památka na báječnou aktivitu, kterou návštěvník absolvuje a soutěžní kupón
Výroční STOPA - kartička, vyrobená speciálně pro danou akci či událost a soutěžní kupón
PATA - perforovaná část stopy, která se odtrhne a pošle. Za 10 "pat" získá sběratel KROK
KROK - prémiový kupón, klíč k budoucím výhodám a slevám

KONTAKTNÍ ADRESA:

IC Valašského království v Rožnově pod Radhoštěm
Palackého 484
756 61 Rožnov pod Radhoštěm
Česko (CZ)
tel: (+420) 571 655 196
fax: (+420) 571 655 196

UMÍSTĚNÍ

AKTUALIZACE: uživatel č. 685 org. 56, 13.04.2004 v 12:35 hodin