HEAT program [ Sportovní zařízení ]

H.E.A.T.: High Energy Aerobic Training - vysoko energetický aerobní trénink

O co vlastně jde? Je to sportovní indoorový fitness program, H.E.A.T. vznikl před pěti lety v Itálii a ihned si ho oblíbily tisíce lidí.

"Základem je přirozená chůze na mechanickém pásu, poháněným vlastní silou. Pohybuje se tedy v závislosti na vašem šlapání - krocích - a není, tak jako je to u běžeckých pásů, poháněn elektřinou. Navíc se dá různě naklápět (až do sklonu 40 stupňů), takže může téměř dokonale simulovat chůzi v horách. A samozřejmě to vše za doprovodu hudby a instruktora."

Kouzlo společného cvičení tkví také v tom, že H.E.A.T. můžou provozovat amatérští i profesionální sportovci najednou.

"Cíl mají stejný, vyjít na vrchol hory. Někdo tam ovšem jde rovně, někdo serpentinami oklikou."

Za lekci uděláte v průměru 5 - 6 tisíc kroků a ujdete 4,5 kilometru. Můžete si vybrat, jaký přesný cíl vám hodina má dát. Máte na výběr ve spalování energie, zvýšení kondice nebo posílení svalstva. Při jedné lekci H.E.A.T. programu se spálí až 800 kcal.

"Věk pro cvičence není omezen. Je vhodné jak pro čtrnáctiletého chlapce i šestasedmdesátiletou paní. Výhoda je v tom, že po tomto cvičení vás nikdy nic nebolí."

Pokud si nejste jisti svým zdravotním stavem, navštivte lékaře, kterého informujte o tom, že H.E.A.T program je aerobní aktivita s vysokým výdejem energie. Při lekci H.E.A.T. programu v našem studiu bude Váš tep pro jistotu kontrolován měřičem tepové frekvence.

 

KONTAKTNÍ ADRESA:

HEAT program
Mgr. Renáta Strouhalová
Dvořákova 1947
741 01 Nový Jičín
Česko (CZ)
tel: (+420) 604 266 263

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.pilates-nj.cz
AKTUALIZACE: Markéta Kvitová (Informační centrum Nový Jičín) org. 56, 29.06.2010 v 10:20 hodin