U Rybníčku - rybolov pro každého [ Chata, chalupa ]

Ubytování v našem areálu je možné ve čtyřech vytápěných dřevěných chatkách s kuchyňkou, jídelním stolem a 2,5 - 3 lůžky. Prostřední z chat pak slouží jako společenská místnost, ve které se nachází standartně vybavená kuchyně se sporákem, troubou, lednicí, toustovačem, rychlovarnou konvicí a posezením pro větší množství lidí. Sociální zařízení se nachází v samostatné budově, kde jsou jak toalety, tak sprchy. Součástí společného vybavení je také pračka umístěná tamtéž.
Dále se u nás můžete ubytovat v celkem třech apartmánech umístěných ve stylových dřevěných domečcích, které jsou typické pro celý areál U Rybníčku. Jeden z nich se nachází nad budovou sociálního zařízení a bufetu, další dva pak ve stranou umístěné budově při hlavní bráně. Všechny jsou vybaveny kuchyní, sprcha se nachází pouze v některých z nich, v dalších je potřeba využít zařízení společná. Toaleta je však v budově vždy. Součástí vybavení je i televize a lednice.
Součástí areálu je také plocha vytvořená pro stanování a kempování. O možnosti jejího využití je třeba dohodnout se individuálně.

Cena za 1 osobu na noc činí 300 Kč, při delším ubytování se lze na ceně dohodnout.

KONTAKTNÍ ADRESA:

U Rybníčku - rybolov pro každého
Petr Jorpalidis
Žilinská 2188
741 10 Nový Jičín
Česko (CZ)
tel: (+420) 603 547 907
(+420) 739 022 509

UMÍSTĚNÍ

Typ záznamu: Chata, chalupa
AKTUALIZACE: Kateřina Redlová (Informační centrum Nový Jičín) org. 56, 29.08.2011 v 14:27 hodin