PŘIPRAVUJEME: Velikonoce v Perníkové chaloupce (30.03.2024 v 11:00 hodin)

Výstaviště Černá louka, Ostravské výstavy, a.s.

 KapacitaCenaSlužba
Telefon k dispoziciTelefon k dispozici
FAXFAX
Internet k dispoziciInternet k dispozici
Bezbariérový přístupBezbariérový přístup
Konferenční místnostKonferenční místnost
ElektropřípojkaElektropřípojka
WC bez bariéryWC bez bariéry
ObčerstveníObčerstvení
Mluvíme německyMluvíme německy
Mluvíme anglickyMluvíme anglicky
Garáž (počet míst)Garáž (počet míst)
Pro auta (počet)Pro auta (počet)
Pro autobusy (počet)Pro autobusy (počet)



KONTAKTNÍ ADRESA

Výstaviště Černá louka
728 26 Ostrava 1
Česko (CZ)
tel: (+420) 596 167 112
(+420) 596 167 111 spojovatelka
fax: (+420) 596 167 125

FOTOGALERIE

Z TISKOVÝCH ZPRÁV A ČLÁNKŮ

Výstaviště Černá louka, Ostravské výstavy, a.s.

Výstaviště Černá louka je situováno v centru města poblíž centrálního Masarykova náměstí. Areál má rozlohu 6 ha s celkovou krytou výstavní plochou o velikosti 9300 m2. Jeho ústřední částí je nový výstavní pavilon A, který je tvořen dvěma částmi - na původní historickou budovu pavilonu A z roku 1960 nyní navazuje nová víceúčelová hala. Ta disponuje podzemními parkovacími prostory s kapacitou 100 aut, přízemím a patrem se 6300 m2 kryté výstavní plochy.

Pavilon svou kapacitou až 1000 sedících osob s plným technickým vybavením a možností rozčlenění do několika částí, bude využíván nejen k odborným a komerčním výstavám, ale také pro pořádání seminářů, konferencí, kongresů, firemních prezentací, společenských akcí a v neposlední řadě pro prezentaci uměleckých děl.

V okolí výstavního komplexu jsou vybudovány, kromě dalších pozemních parkovacích ploch, zpevněné i travnaté výstavní plochy, které plynule přechází v parkovou zónu a poskytují obyvatelům i návštěvníkům města místo k odpočinku.

Přestože se výstaviště nachází v centru města, má velice dobrou dopravní dostupnost. V těsné blízkosti stojí tramvajová zastávka a z centrálního Masarykova náměstí lze dojít k pavilonu pohodlně pěšky, neboť obě místa rozděluje pouze parkoviště. Motoristé mohou zaparkovat v podzemních garážích nového pavilonu nebo v parkovací budově v areálu výstaviště, případně na zpevněných plochách vyznačených k parkování kolem pavilonu. Nový výstavní pavilon splňuje všechna kritéria, která vyžaduje EU a svým vybavením splňuje podmínky pro pořádání výstav a veletrhů na evropské úrovni.

Výstaviště Černá louka, Ostravské výstavy, a.s.
Nový výstavní pavilon A

SOUVISEJÍCÍ ODKAZY


UPŘESŇUJÍCÍ ODKAZY