Výstaviště Černá louka, Ostravské výstavy, a.s. [ Výstaviště ]

Výstaviště Černá louka, Ostravské výstavy, a.s.
Výstaviště Černá louka je situováno v centru města poblíž centrálního Masarykova náměstí. Areál má rozlohu 6 ha s celkovou krytou výstavní plochou o velikosti 9300 m2. Jeho ústřední částí je nový výstavní pavilon A, který je tvořen dvěma částmi - na původní historickou budovu pavilonu A z roku 1960 nyní navazuje nová víceúčelová hala. Ta disponuje podzemními parkovacími prostory s kapacitou 100 aut, přízemím a patrem se 6300 m2 kryté výstavní plochy.

Pavilon svou kapacitou až 1000 sedících osob s plným technickým vybavením a možností rozčlenění do několika částí, bude využíván nejen k odborným a komerčním výstavám, ale také pro pořádání seminářů, konferencí, kongresů, firemních prezentací, společenských akcí a v neposlední řadě pro prezentaci uměleckých děl.

V okolí výstavního komplexu jsou vybudovány, kromě dalších pozemních parkovacích ploch, zpevněné i travnaté výstavní plochy, které plynule přechází v parkovou zónu a poskytují obyvatelům i návštěvníkům města místo k odpočinku.

Přestože se výstaviště nachází v centru města, má velice dobrou dopravní dostupnost. V těsné blízkosti stojí tramvajová zastávka a z centrálního Masarykova náměstí lze dojít k pavilonu pohodlně pěšky, neboť obě místa rozděluje pouze parkoviště. Motoristé mohou zaparkovat v podzemních garážích nového pavilonu nebo v parkovací budově v areálu výstaviště, případně na zpevněných plochách vyznačených k parkování kolem pavilonu. Nový výstavní pavilon splňuje všechna kritéria, která vyžaduje EU a svým vybavením splňuje podmínky pro pořádání výstav a veletrhů na evropské úrovni.

KONTAKTNÍ ADRESA:

OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a.s.
Výstaviště Černá louka
728 26 Ostrava 1
Česko (CZ)
tel: (+420) 596 167 112
(+420) 596 167 111 spojovatelka
fax: (+420) 596 167 125
Výstaviště Černá louka, Ostravské výstavy, a.s.
Nový výstavní pavilon A

UPŘESŇUJÍCÍ ODKAZY

UMÍSTĚNÍ

ukázat na mapě

Hledej další objekty v okruhu do km
Typ záznamu: Výstaviště
AKTUALIZACE: správce systému (infosystem.cz) org. 56, 15.05.2009 v 17:46 hodin