Dotace v Království perníku

Dotace bez práce
Úřední vyhláška k zamyšlení

Království perníku ® vyhlašuje program "Dotace bez práce": Každý může dobrovolně odevzdat 3 dávky, aby mohl požádat o dotaci ve výši 1 dávky.

Tento systém byl zdokonalen na území České republiky, kde většina chudých plátců povinně dotuje firmy v majetku bohatého premiéra, a také v EU (legalizovaná korupce států za peníze daňových poplatníků).

KRÁLOVSTVÍ PERNÍKU, z. s., je nevýdělečná (nezisková) právnická osoba, založená dle § 214 a § 3025 zákona č. 89/2012 Sb. Hlavním zdrojem příjmů jsou členské příspěvky (tzv. vstupní víza), které i s případnými dalšími příjmy musejí být v plné výši použity k úhradě spotřebovaných rekvizit (tzv. životních dávek) a ostatních nákladů s realizací účelu klubu, v němž "si jeho členové vyberou své zážitkové role (například žebrák, Jeníček nebo Mařenka, kantor se žáky, tovaryš, kupec, řemeslník, statkář, hrabě s družinou,...) s jejich životními dávkami dle hodnoty vstupního víza a navzájem se obdarovávají, navazují mezilidské kontakty a poskytují si rekvizity, gastronomické zážitky, zábavu, vzdělávání, sportovní i kulturní aktivity."